FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

 

De Cyclo-drain®
De techniek & het gebruik

De techniek
De Cyclo-drain® is geschikt voor armen en benen. De afmetingen zijn: L120cm, B30cm, H35cm. De maximale omvang van een te behandelen extremiteit is 75cm. De 3 verplaatsbare arm- of beensteunen maken het mogelijk op elke gewenste plaats voor ondersteuning te zorgen.

De Cyclo-drain® is volledig vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, een slijtvast product wat jaren ingezet kan worden in iedere praktijk. De bedieningsconsole gaat automatisch aan na aansluiting op het elektriciteitsnet.
Door de eenvoudige lay-out en symbolen op de bedieningsconsole kan iedereen het apparaat bedienen. De bedieningsconsole van de Cyclo-drain® bevat 6 symbolen, door de handige basis instellingen is het apparaat direct gebruiksklaar na inschakeling.

Daarnaast is het mogelijk om de instellingen (tiid, temperatuur en luchtstroom) aan te passen per indicatie/patiënt.

Het gebruik
Lymfoedeem in armen of benen is de laatste jaren een steeds groter probleem geworden.

Het komt voor als zelfstandig probleem of postoperatief ( na een operatie). Het levert de patiŽnt veel pijn, ongemak en bewegingsbeperkingen op. Iedereen kan het krijgen ongeacht leeftijd of geslacht. Het gebruik van de Cyclo-drain® is dusdanig eenvoudig dat iedereen er mee kan werken. Het gebruik is zeer laagdrempelig.

De volgende plaatjes geven een demonstratie van het gebruik van de Cyclo-drain® voor armen of benen:

Home        |        LD Systems        |        Producten       |         FAQ       |         Links        |         Contact        |        Inloggen

Cyclo-drain® is een geregistreerd merk van LD Systems. Neem voor meer informatie contact met ons op. Disclaimer